Els 13.400 euros que no es van utilitzar de la reforma de la plaça de l'arbre de Castellciutat es destinaran a la compra d'un generador de 1.000 euros i al trasllat de l’urinari públic, per 12.000 euros. D’acord amb el canvi de destí de préstec que ha prosperat amb els vots a favor de l’equip de govern.
El grup municipal de CompromísXLaSeu ha votat en contra de les variacions.

En el ple d’aquest dilluns també s'ha aprovat una modificació del pressupost, entre els assumptes que afecta hi ha l'exposició Clima del Pirineu que acollirà l'espai Ermengol. La nova exposició temporal té un cost de 16.900 euros, i està subvencionada pel Departament de Territori i Sostenibilitat i Fons FEDER.

La Candidatura d'Unitat Popular s'ha abstingut en aquestes dues qüestions econòmiques.

En el ple ordinari d'aquest juliol celebrat aquest dilluns al vespre, Joan Llobera ha pres possessió com a nou regidor de l'ajuntament, en relleu de Xavier Estival. Llobera assumeix les regidories de Joventut, Participació Ciutadana, Innovació Tecnològica i Barris.

Parlen al vídeo: CARLOTA VALLS, REGIDORA DE COMPROMÍXLASEU - FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D'URGELL - XÈNIA ANTONA, REGIDORA CUP