El confinament de residències a les regions sanitàries de Lleida i l’Alt Pirineu i Aran no ha canviat massa els protocols seguits fins ara en alguns dels centres pirinencs. És el cas de la residència pública Verge de Ribera de la Pobla de Segur que, ja anticipant-se a l’inici de la pandèmia, va adquirir nous protocols que no ha deixat d’aplicar en cap moment.

Malgrat aquesta organització, des del consistori es remarca que no es pot abaixar la guàrdia per poder seguir sense cap cas de Covid-19 al centre.
A més, centres com aquest tenen la gran sort de disposar d’espais molt amplis i moltes zones exteriors.

Precisament aquest dilluns s’estava col·locant al pati del centre més mesures de distanciament físic entre els residents i el carrer, perquè puguin estar al jardí exterior de la residència tranquil·lament.
Actualment la residència Verge de Ribera té uns 66 residents.

Parlen al vídeo: MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR