L'edifici de l'ajuntament d'oliana ha sofert un acte de vandalisme. Les quatre parets han estat pintades en menor o major mesura. L'equip de govern ja ha denunciat als mossos d'esquadra els fets.

Entre les pintades hi ha una que demana que s'arreglin els carrers del poble. L'ajuntament explica que la seva voluntat és arreglar la via urbana, tot i que depèn dels recursos que disposa el consistori.

Les pintades es van produir la nit de divendres a dissabte, en un entorn, l'avinguda de Barcelona, que en el post confinament està molt concorregut pel jovent per consumir alcohol a les nits.

L'alcaldessa d'Oliana, Carme Lostao, ha lamentat a través de Twitter l'acció assenyalant que "Les reivindicacions i les queixes, ben argumentades i fonamentades sempre es poden defensar". Lostao conclou que això "és fer mal i un greuge que caldrà pagar entre tots".

Parlen al vídeo: JORDI VILA, TINENT D'ALCALDE D'OLIANA