Un total de 2154 llars i comerços de Llívia s'han connectat aquest juliol a la xarxa de fibra òptica, gràcies a un acord entre l'ajuntament i la companyia Telefònica. Els treballs ja permeten, doncs, disposar d'aquesta connexió ràpida, assegurant una xarxa que suporta els augments de la velocitat de transmissió tant de pujada com de baixada a mesura que els serveis i aplicacions ho requereixin i sense haver de realitzar nous treballs.
Des del consistori de Llívia han valorat la connexió a la fibra òptica com un avenç que els servirà per fer front a la situació post-covid i donar resposta a les demandes actuals de la població, tant pel que fa als negocis, l'educació, la possibilitat de teletreball o la resta de necessitats que pugui tenir la població en general.
La fibra òptica des de la central fins a les llars o negocis és actualment la tecnologia de connectivitat fixa més avançada al mercat.