Prats i Sansor acollirà el cap de setmana de l'1 i 2 d'agost una nova proposta cultural: el festival Circdanya. La iniciativa vol acostar el món del circ als veïns i visitants, en un format de dos dies on es representaran un total de set espectacles al carrer de malabars, titelles o llit elàstic, entre altres.

La pista poliesportiva de davant l'ajuntament, la plaça de davant de l'església i la plaça major de Prats seran els tres escenaris del festival, que arrencarà dissabte a la tarda i s'allargarà diumenge al matí i a la tarda.
Les companyies que actuaran en aquest primer 'Circdanya' són Professor Karoli, Circo Los, Improvisto's Krusty Show, Festuc Teatre, Pessic de Circ, JAM i Los Barlou. Tots els espectacles seran gratuïts i s'adrecen a un públic familiar.
Tot i que l'ajuntament ja tenia en ment organitzar el festival des de fa mesos, la crisi sanitària obligarà a adoptar mesures de prevenció de contagis, com ara limitar l'aforament i mantenir les distàncies entre els espectadors.

Des del consistori esperen que el festival de circ tingui properes edicions i que el municipi esdevingui la capital del Pirineu en aquesta disciplina artística.
Recordem que, des de fa uns anys, Alp també celebra tots els divendres d'agost un festival de circ a l'aire lliure, que sempre té bona acollida.

Parlen al vídeo: XAVI PICAS, ALCALDE DE PRATS I SANSOR