L'ajuntament de Puigcerdà preveu arranjar l'entorn de l'ermita de St Marc, uns treballs que començaran en els propers dies. El que es farà és enjardinar la zona, instal·lar un reg, plantar arbrat i col·locar bancs i papereres. A més, també es millorarà el paviment de davant de l'ermita i s'habilitarà un espai d'aparcament. Des del consistori creuen que calia fer un rentat de cara a aquest entorn, que és un dels més utilitzats per sortir a passejar o fer esport.

El camí de Sant Marc, juntament amb la zona de Rigolisa, és un dels itineraris més coneguts, ja que són planers i propers al nucli urbà de Puigcerdà. A un extrem del camí hi ha una hípica i un golf i si es segueix el traçat uns mestres més, s'arriba al riu Segre i al municipi de Fontanals de Cerdanya.
L'actuació no suposarà cap cost per l'ajuntament, ja que es tracta d'una compensació que ha de fer jardinera Chia al consistori.
S'espera que els treballs acabin el mes d'agost.

Parlen al vídeo: MARTA RUFIANDIS, REGIDORA MEDI AMBIENT PUIGCERDÀ