Compromís X La Seu demana que s'actuï amb "celeritat" per reobrir el Centre de Dia de la Seu d'Urgell tenint en compte que la Generalitat permet obrir aquests centres -amb mesures específiques- des de la fase 3 de desconfinament. Compromís assegura que ha fet arribar en diverses ocasions a l'equip de govern de l'Ajuntament de la Seu l'angoixa que estan patint algunes famílies i la necessitat de reobrir el centre, amb la màxima seguretat per evitar contagis de la COVID 19.

L'equip de govern ha explicat que s'està preparant el protocol per enviar-lo als Departaments de salut, benestar així com al PROCICAT. També s'està trucant a les famílies per valorar les necessitats de cada cas.

La resolució de la Generalitat demana que els centres que vulguin obrir i compleixen els requisits per fer-ho presentin al Govern una petició d'obertura, juntament amb una declaració responsable i els protocols de prevenció i de riscos i salut laboral de l'empresa.

Sembla que el servei podria està operatiu a partir de la segona quinzena de juliol, però insisteixen que caldrà ser molt prudents per la situació sanitària.

Parlen al vídeo: CARLOTA VALLS, REGIDORA COMPROMÍSXLASEU - JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL