Els veïns i veïnes d'Alp tindran ben aviat la possibilitat de connectar-se a la fibra òptica. L'empresa Guifinet ha començat aquesta setmana a fer les instal·lacions pertinents per tal de desplegar la fibra al nucli d'Alp i seguidament la farà arribar també a la Molina i Masella.
Des de l'ajuntament s'han mostrat satisfets de poder fer un pas endavant en l'àmbit de les noves tecnologies i ho veuen com una oportunitat per guanyar nous residents, com aquells que vinguin de les ciutats i puguin treballar a distància.

Un cop acabada la instal·lació, seran els mateixos veïns els que decidiran si volen o no connectar-se a la fibra òptica.
Justament, aquests dies la Generalitat està acabant de completar el desplegament de la fibra des de Bagà i fins a Puigcerdà, uns treballs que han obligat a fer talls intermitents a la carretera E9. El govern preveu que aquest 2020 quedaran totes les capitals de comarca connectades i els municipis al seu pas.

Parlen al vídeo: CARLOS ADSERÀ, ALCALDE D'ALP