Aquesta setmana la Pobla de Segur ha començat el camp de treball local per joves que organitza als estius. Enguany però s’ha hagut d’adaptar a la situació de mesures per la Covid-19. Els joves s’han distribuït en grups de com a màxim 10 persones, per realitzar les activitats proposades i van guiats per una monitora.

Cada any el camp de treball té molt èxit. En aquesta edició hi participen 38 joves distribuïts per grups setmanals on fan 10 hores de voluntariat en alguna de les activitats que s’allarguen durant el mes de juliol.
També la recompensa ha hagut de ser diferent per les circumstàncies.

En aquesta quarta edició s’ha afegit una càpsula formativa obligatòria per a tots els participants que tractarà el racisme. Aquesta càpsula es du a terme en coordinació amb el Consell Comarcal del Pallars Jussà i l’Ajuntament de Talarn.

Parlen al vídeo: SÍLVIA SERVENT, REGIDORA DE JOVENTUT