Prats i Sansor no té centre cívic ni sala de lectura ni tampoc cap botiga de queviures. Però això canviarà ben aviat. L'equip de govern està adequant l'antiga escola, situada als baixos de l'edifici consistorial, per situar-hi un espai de trobada per als veïns i veïnes, una petita biblioteca i també una botiga de productes de primera necessitat. D'aquesta manera, el consistori vol dotar el municipi d'aquests tres equipaments molt esperats.

L'espai que s'està adequant mesura uns 75 m2 i consta de dues plantes i un bany.

Una persona s'encarregarà de la botiga de queviures i al mateix temps serà la responsable del centre cívic i la sala de lectura.
Les obres han començat a principis de mes i es preveu que acabin en poques setmanes, de manera que ja se'n podrà fer ús a partir de l'agost. El cost de l'actuació es situa al voltant dels 20.000 euros, que finançarà íntegrament l'ajuntament de Prats i Sansor.

Parlen al vídeo: XAVI PICAS, ALCALDE DE PRATS I SANSOR