La cursa Salomon Ultra Pirineu s'ajorna al 2021. La situació general i les condicions sanitàries han obligat als seus organitzadors a suspendre la propera edició, prevista pel mes d'octubre.
No poder garantir la seguretat dels corredors, voluntaris, personal i públic i no poder oferir una Ultra Pirineu com es voldria ha fet prendre aquesta decisió, tenint en compte, a més, les darreres informacions sobre l'evolució de la pandèmia.
En un comunicat, l'organització ha explicat que 'estan convençuts que l'any vinent es viurà una Ultra Pirineu molt especial' i que 'les muntanyes seguiran al seu lloc.
Recordem que es tracta d'una cursa de 96 km i 6200 metres de desnivell que transcorre pel Parc Natural del Cadí Moixeró i les poblacions de Bagà i Bellver de Cerdanya. L'any passat va reunir prop de 4000 participants.