El Cadí La Seu ha tancat les incorporacions de la temporada 2020-2021. La base Laia Raventós és l'últim reforç del club alt urgellenc. La jugadora es vincula amb el Sedis Bàsquet per dues temporades. Amb la samarreta blanc-i-blava, Raventós s'estrenarà a la lliga femenina Endesa. Arriba procedent de l'equip de la University of North Carolina de Charlotte on va batre el rècord d'assistències de l'equip després de superar l'antiga xifra històrica de gairebé 500 assistències.

L'osonenca té experiència com a internacional: ha participat en diversos anys en els equips inferiors de la selecció espanyola de bàsquet. I, ha aconseguit tres ors europeus amb les seleccions U16, U18 i U20 i una plata mundial amb la selecció U17.

La plantilla alt urgellenca per afrontar la campanya 20-21 compta amb un total de 12 jugadores, 6 de les quals són reforços, però hi ha sobre la taula una possible sortida.

Parlen al vídeo: BERNAT CANUT, ENTRENADOR CADÍ LA SEU