L’Ajuntament de Puigcerdà ha obtingut un any més el Segell Infoparticipa, un guardó atorgat pel nou grup de recerca Comunicació Sonora, Estratègica i Transparència (ComSET) de la Universitat Autònoma de Barcelona. Aquesta distinció valora la transparència informativa dels webs de les institucions. En el cas del consistori cerdà, ha obtingut una puntuació del 89,58%, sent avaluats positivament 43 dels 48 indicadors que analitza l’informe i que es divideixen en 5 categories: representants polítics; gestió de recursos col·lectius; gestió de recursos econòmics; informació sobre el municipi i eines de participació ciutadana.

En total, 113 ajuntaments, 6 consells comarcals i 3 diputacions de Catalunya han assolit el Segell Infoparticipa 2019.

L’informe es pot consultar al web www.mapainfoparticipa.com

A causa de la pandèmia de la Covid19, l'acte presencial d'entrega dels Segells 2019 està prevista per a la pròxima tardor.