Com cada estiu, la Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà posa en marxa el Bibliollac, un servei de lectura gratuït instal·lat al parc Schierbeck, a tocar de l'estany. Malgrat la situació provocada per la pandèmia de la Covid-19, la biblioteca ha apostat, un any més, per oferir aquest servei, que sempre té bona acollida. Els lectors i lectores hauran de complir una sèrie de mesures per evitar possibles contagis.

Aquest primer dia d'obertura, el Bibliollac ja ha rebut la visita de veïns i veïnes i segons residents. Tots ells hi han pogut trobar llibres, diaris, revistes o contes infantils. El servei els dona la possibilitat de llegir a l'aire lliure en un entorn idíl·lic.
A banda, també s’ofereix un programa d’activitats infantils que tindran lloc els divendres 10 i 24 de juliol i els divendres 7 i 21 d’agost a dos quarts de dotze del matí.

Cada estiu, uns 4000 usuaris utilitzen el servei de lectura i uns 600 infants van participar a les activitats, xifres que els seus responsables esperen tornar a repetir enguany.
El Bibliollac obrirà fins el 31 d’agost d’11 a 1 del matí i de 4,30 a 8 de la tarda, de dimarts a divendres i d’11 a 2 i de 4 a 8 els caps de setmana i festius.

Parlen al vídeo: Mª ÀNGELS TERRONES, DIRECTORA BIBLIOTECA COMTAT CERDANYA