Els jardins del Consell Comarcal de Cerdanya han acollit aquest dilluns a la tarda l'Era Jove, la primera jornada dedicada a l'ocupació juvenil, impulsada des de les àrees de Joventut i Promoció Econòmica. Hi ha participat una vintena de nois i noies interessants en conèixer les possibilitats laborals que ofereix la comarca, sobretot després de la crisi sanitària. I és que la situació general d'incertesa ha fet que molts joves acudissin a la referent d'ocupació en busca de respostes.

La jornada s'ha estructurat en diferents blocs. En el primer, s'han donat a conèixer les subvencions o programes d'ocupació juvenil. Tot seguit, cinc joves emprenedors cerdans han explicat la seva experiència en àmbits tant diversos com l'energia renovable, la psicologia o el coworking.

El tercer bloc ha fet treballar als participants, a través de diferents dinàmiques per tal de crear xarxa entre ells i elles. Per últim, el grup local Pam Tumaka't ha ofert el seu repertori musical en un ambient més distès.

Des de l'ens cerdà valoren positivament la jornada i no descarten que es pugui repetir en un futur, a banda de les jornades d'ocupació que ja organitza habitualment.

Parlen al vídeo: CLÀUDIA SALA, TÈCNICA REFERENT OCUPACIÓ CC CERDANYA - NEUS BARALDÉS, TÈCNICA JOVENTUT CC CERDANYA