El que havia de ser dissabte el primer viatge de la temporada del Tren dels Llacs i que sobretot la Pobla de Segur esperava amb moltes ganes, va ser anul·lat minuts abans de la seva sortida de Lleida a causa del confinament perimetral de la comarca del Segrià. Un revés important per La Pobla de Segur, punt final de trajecte del tren i per altres poblacions del Pallars Jussà que també reben visitants que pugen amb el Tren dels Llacs.

L’oficina de turisme que dissabte havia d’estar plena de turistes arribats amb el tren històric, va rebre durant el matí diverses consultes de persones que buscaven la manera de tornar al Segrià abans de les 4 de la tarda.
Des del consistori també s’ha aprofitat per demanar a la població el seguiment de les mesures de seguretat i no abaixar la guàrdia.

El confinament del Segrià ja s’ha fet notar a les comarques pirinenques, on s’ha anul·lat reserves en restauració i establiments turístics en general.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA TIRBIÓ, REGIDOR PROMOCIÓ ECONÒMICA LA POBLA DE SEGUR - MARC BARÓ, ALCALDE DE LA POBLA DE SEGUR