La bandera LGTBI que es va pintar el passat 26 de juny davant la seu del Consell Comarcal cerdà ha aparegut aquest cap de setmana pintada de negre. Segons sembla, una o més persones van aprofitar la nit del divendres o matinada del dissabte per tapar amb pintura els colors de l'Arc de Sant Martí, que representen aquest col·lectiu.
Aquest dilluns al matí, tècniques de l'ens, regidors de l'ajuntament de Puigcerdà i alguns veïns han repintat la bandera. Des del Consell Comarcal han qualificat aquest acte d' 'homòfob' i han deixat clar que seguiran pintant-la tants cops com faci falta.

Des de l'ens també han explicat que ja han denunciat aquests fets tant als cossos de seguretat com a la direcció general d'Igualtat.

Pel que fa a la resta de banderes lgtbi que es van pintar a la comarca amb motiu del dia de l'orgull del passat 28 de juny, continuen intactes. Parlem de les que es van pintar a les escales del local de Joventut de Puigcerdà o als passos de vianants d'Alp i Bellver.

Parlen al vídeo: CRISTINA ROTELLÀ, VICEPRESIDENTA 2a CONSELL COMARCAL CERDANYA