El Grup de Recerca de Cerdanya ja ha donat a conèixer el programa de “A l'estiu, recerca't”, una proposta cultural que té lloc a l'agost i que enguany arriba a la dotzena edició. La situació provocada pel coronavirus no ha impedit que es programessin un total de nou conferències de diverses temàtiques, també sobre temes relacionats amb la covid-19.

Dues de les conferència aniran acompanyades de presentacions de llibres. És el cas de “Cerdans i alturgellencs als camps nazis” i “Arbres de la Cerdanya i el Capcir”.

Tots els actes començaran a les 18h o a les 19h i es faran al Museu Cerdà de Puigcerdà. Tant els assistents com els conferenciants hauran de seguir les mesures de prevenció de contagis.

A banda, del 27 al 30 de juliol tindrà lloc el Cicle de Joves Investigadors, on quatre estudiants de segon de Batx de l'INS Pere Borrell presentaran els seus treballs de recerca. I de l'1 al 9 d'agost, es celebrarà una nova edició del Festival Internacional de Cinema, que ja fa uns dies va anunciar que també es mantindria. De fet, les activitats proposades pel GRC són de les poques que hi haurà aquest estiu a la comarca. És per això que s'espera una bona afluència de públic. Recordem que l'any passat uns 500 assistents van participar a “A l'estiu, recerca't”.

Parlen al vídeo: ENRIC QUÍLEZ, PRESIDENT GRC