PallarsActiu ha celebrat la seva junta de socis on s’ha fet balanç de l’any 2019 i també dels projectes començats. Però s’ha posat molt èmfasi en la feina feta i els canvis de paradigma que ha suposat el període de confinament. Uns mesos que han portat a repensar projectes i a engegar-ne de nous com la potenciació del teletreball.

També es vol posar en valor el sector ecològic de les comarques pallareses.

Durant l’acte s’ha aprofitat per presentar 2 nous projectes de joves emprenedors sorgits durant els darrers mesos a la zona. Un e-commerce de que ara mateix produeix elaborats d’ametlla i una cervesa d’oliva.

Els 2 projectes estan vinculats amb productes de la terra.
D’altra banda, s’ha anunciat l’entrada de 2 companyies elèctriques, PEUSA i Factor Energia, com a sòcies de PallarsActiu.

Parlen al vídeo: JOSEP GONZÁLEZ, PRESIDENT PALLARSACTIU - CRISTINA CIRERA, E-COMMERCE LA CARRELLA - IVAN CAELLES, OLIBA GREEN BEER