Ja han obert al públic les piscines municipals de Cerdanya. Aquest estiu, amb més mesures de seguretat que mai, degut a la pandèmia de la covid-19. La primera en obrir va ser la piscina de Ger, situada a tocar del poliesportiu. Ho va fer el passat 13 de juny. Els i les banyistes que utilitzin les instal·lacions es trobaran un cartell a l'entrada que els recorda les mesures de prevenció de contagis, com ara mantenir les distàncies tant a dins com a fora de l'aigua, descalçar-se per accedir al recinte o que se'ls controlarà la temperatura.

Per tal d'evitar encreuaments, s'ha diferenciat la zona de la piscina de la del xiringuito i del parc infantil que hi ha a tocar.
Des de l'ajuntament tenen clar que calia obrir la piscina ja que és un equipament molt utilitzat durant els mesos més calorosos de l'any, tant pels veïns i veïnes com pels segons residents.

Pel que fa a la resta de piscines municipals, també han començat a rebre banyistes aquests primers dies. La d'Alp va encetar temporada el passat 25 de juny, mentre que la de Bellver i Bolvir ho van fer el passat dilluns.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA ISERN, TINENT D'ALCALDE GER