L'ajuntament de la Seu d'Urgell ha donat llum verda a contractar un crèdit bancari per valor d'1 milió 800 mil euros amb els vots favorables de Junts X La Seu i Esquerra. En el ple celebrat aquest dijous a la tarda, l’equip de govern ha explicat que els diners es destinaran a projectes importants per la ciutat.

Per tal de demanar el préstec a llarg termini, era imprescindible, aprovar prèviament el pla econòmic i financer per als anys 2020-2021.

Tant Compromís per La Seu com CUP s'han abstingut a la votació, ara bé, per motius diferents:

En la sessió plenària del mes de juny Xavier Estival va presentar la seva renúncia com a regidor de Junts X La Seu per motius laborals i personals. Estava previst que Joan Llobera agafés el relleu d'Estival en el ple posterior a la renúncia, tot i que no ha estat així pels tempos en la tramitació dels documents.

Parlen al vídeo: FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D'URGELL - JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - JOAN BARRERA, REGIDOR COMPROMÍSXLASEU - BERNAT LAVAQUIOL, REGIDOR CUP LA SEU