El grup municipal d'ERC a Puigcerdà reclama més presencia policial a la nit, per tal de solucionar els problemes d'inseguretat que asseguren hi ha en alguns punts del nucli urbà. El passat mes de febrer un grup de veïns i veïnes de la plaça Cabrinetty van alertar de les baralles, sorolls i brutícia que patien, sobretot a la nit i a la matinada. En aquell moment, l'equip de govern va decidir que hi instal·laria càmeres de videovigilància que, a dia d'avui, encara no s'han col·locat. Els republicans creuen que, tot i que les càmeres faran una funció disuasoria, el que cal és tenir més efectius policials.

Des d'ERC han explicat que s'han reunit tant amb els veïns afectats com amb els Mossos d'Esquadra i Policia Local per conèixer quina és la situació. El grup a l'oposició també ha indicat que a Puigcerdà hi ha actualment entre set i vuit agents de Policia Local en actiu i reiteren que cal ampliar la plantilla per garantir la seguretat dels vilatans i vilatanes i també dels mateixos agents.
Recordem que les càmeres de videovigilància s'instal·laran a diferents punts del nucli urbà un cop la Generalitat acabi de desplegar la fibra òptica fins al municipi. Concretament, els aparells es col·locaran en la cruïlla de davant del museu Cerdà, a la plaça Cabrinetty i a la plaça Santa Maria.

Parlen al vídeo: JOAN MANEL SERRA, CAP OPOSICIÓ (ERC) PUIGCERDÀ