Els Mossos d'Esquadra en col·laboració de la Policia Local de la Seu d'Urgell han detingut aquest dimarts un veí de la Seu d'Urgell com a presumpte autor de dos robatoris amb força i quatre robatoris a l’interior de vehicles.
 A primera hora de la matinada de dimarts, un veí va alertar la Policia Local al veure un home forçant un vehicle al carrer Llorenç Tomàs i Costa. En arribar al lloc els agents van localitzar una persona que podria ser la que havia observat el testimoni i van avisar als mossos. Un cop arribades les patrulles van localitzar el vehicle violentat i van escorcollar aquesta persona, amb antecedents per fets similars. Li van localitzar, entre altres objectes menors, una càmera esportiva, uns auriculars, guants i una navalla.
 Es van fer gestions amb el propietari del vehicle que va confirmar el robatori i algun dels objectes com a seus i els mossos van detenir-lo com a presumpte autor d'un delicte de robatori interior de vehicle .
 Un cop detingut els investigadors han pogut relacionar-lo amb una sèrie de robatoris ocorreguts des del mes de maig a la Seu d'Urgell. En concret tres robatoris a l’interior de vehicles, i dos robatoris amb força, un en un quiosc del Passeig Joan Brudieu d’on es va emportar material valorat en 200 euros, i l'altre al forçar els caixetins i calaixos d'una motocicleta estacionada al carrer.
 El detingut ha passat a disposició judicial davant el jutjat d'instrucció en funcions de guàrdia de la capital alt urgellenca. I, l'autoritat judicial ha decretat l'ingrés a presó.