La Covid-19 ha obligat a suprimir, ajornar o modificar la majoria d'actes culturals arreu del país. Puigcerdà ja va anunciar fa uns dies que enguany no hi haurà festa major del Roser, ni setmana cultural ni tampoc universitat d'estiu. El que sí mantindrà són els dos festivals amb més èxit, com són el Festival de Cerdanya i el Festival Transfronterer d'Arts Escèniques. Tot i que encara no s'ha donat a conèixer com seran, sí que han avançat un dels concerts que es faran en el marc del festival d'Arts Escèniques. Parlem de la Trobada amb els Acordionistes del Pirineu, que, un any més, visitarà la capital cerdana. Serà el proper 1 de setembre al teatre del Casino Ceretà.

La trobada d'acordionistes se celebra habitualment el darrer cap de setmana de juliol i els primers dies d’agost, però enguany començarà el 28 d'agost i es clourà el 2 de setembre, oferint un total de 5 concert a la Seu d'Urgell, Arsèguel, Puigcerdà i Castellbò.
L’esdeveniment, que arribarà enguany a la seva 45a edició, està organitzat per l’Associació Arsèguel i els Acordionistes del Pirineu i compta amb el suport i la col·laboració de diverses institucions i entitats. Els concerts comptaran amb la participació de músics de Catalunya, Occitània, Aragó, Cantàbria, Rússia, Uruguai i Moldàvia.

Parlen al vídeo: ÀLEX RUBIO, REGIDOR CULTURA I FESTES PUIGCERDÀ