L'Ajuntament de Puigcerdà ha flexibilitzat algunes de les mesures contra la covid-19 a les instal·lacions del poliesportiu que ja van obrir fa uns dies. És el cas de les piscines cobertes i la sala de musculació.
Els nedadors i nedadores ja poden utilitzar des d'aquesta setmana les dutxes del complex, que fins ara estaven tancades. Es recomana romandre el mínim temps possible als vestidors. Els armaris per deixar la roba, però, encara no es podran fer servir. A més, a la piscina gran hi poden nedar dues persones per carril, en comptes d'una com fins ara.
Pel que fa a la sala de musculació, l'aforament per cada sessió que és de 45 minuts passa de 5 persones fins a 7 persones.
La resta de mesures segueixen vigents, com ara mantenir les distàncies, portar tovallola de casa o fer ús de la mascareta.