El museu de la Conca Dellà ja té programades i en marxa les activitats per gaudir de la conca i la seva riquesa natural i històrica aquest estiu. Hi ha activitats perquè petits i grans descobreixin la paleontologia, l’arqueologia, la geologia i la història que s’amaga en aquest territori.
S’han programat visites guiades al jaciment de petjades de dinosaure de Basturs i al jaciment d’ous de Suterranya. També es podrà visitar el coll de Titanosaure de més de 5 metres de longitud del dinosaure més gran trobat a Europa. I tornen les visites teatralitzades al Castell de Llordà amb l’Esperanceta i les visites guiades al mateix castell i a l’església de Santa Maria de Covet.
Per a totes les activitats cal fer reserva prèvia al museu de la Conca Dellà, portar mascareta i respectar les mesures de seguretat.