El sector hoteler de Cerdanya veu amb optimisme la campanya d'estiu. Amb la majoria d'establiments ja oberts, els hotelers preveuen un juliol i un agost amb més reserves que altres anys, sobretot al juliol, que a la comarca acostuma a ser força fluix. Així, doncs, el sector confia en millorar les xifres i arribar al 50% d'ocupació aquest mes i superar el 80% a l'agost.

El principal reclam per venir a Cerdanya i al Pirineu en general és trobar un entorn allunyat de les grans ciutats on fer activitats a l'aire lliure i fugir de les aglomeracions. Uns atractius que ja són habituals però que, després de la pandèmia de la covid-19, encara tindran més importància.

El perfil del visitant és de mitjana edat amb fills i també parelles majors de 60 anys. La majoria de Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Parlen al vídeo: MÒNICA ISERN, MEMBRE ASSOCIACIÓ HOTELS I CÀMPINGS CERDANYA