El cicle Parlem d'Història s'ha adaptat al nou context marcat per la covid-19. Aquest dimecres al vespre ha tingut lloc una visita guiada, malgrat que no s’han realitzat a causa del confinament les conferències presencials del mes de maig.

L'activitat, organitzada per l'Espai Ermengol amb la col•laboració de l'Institut d'Estudis Comarcals de l'Alt Urgell, ha servit per descobrir el passat i l'evolució del barri de santa Magdalena de la Seu d'Urgell.

Precisament, l'església de Santa Magdalena commemora enguany el cinquantè aniversari de la seva inauguració.

La proposta cultural a més ha donat el tret de sortida a la programació d'Insomni, el conjunt d'activitats d'estiu que volen fomentar entre el jovent de la ciutat un oci nocturn saludable.

Parlen al vídeo: CARLOS GUÀRDIA, REGIDOR PATRIMONI CULTURAL - LLUÍS OBIOLS, PRESIDENT INST. ESTUDIS COMARCALS ALT URGELL