Cancel•lada la representació d'enguany del retaule de Sant Ermengol. La junta directiva ha decidit suspendre l'espectacle medieval a causa de la pandèmia del coronavirus. Les representacions estaven previstes de l'1 al 8 d'agost al claustre de la catedral de la Seu d'Urgell.

Han descartat la posada en escena virtualment, per tal de mantenir l'essència de l'espectacle.

De cara a la pròxima edició, la número quaranta-set, hi haurà novetats. La Junta avança que esperen estrenar dues escenes. La representació del retaule va arrancar l'estiu de l'any 1957. Després de gairebé vint anys de representacions, hi va haver dues interrupcions perllongades, una l'any 1975 i l'altra el 1995. Posteriorment, el 2004, es va recuperar de nou i des d'aleshores han tingut lloc les funcions, de forma anual, durant la primera quinzena d'agost.

Parlen al vídeo: JOSEP CANELLES, VICEPRESIDENT JUNTA RETAULE ST ERMENGOL