Aquest dimecres començarà el primer taller d’estiu que la regidoria de joventut de l’Ajuntament de Tremp ha preparat pels joves d’entre 13 i 18 anys. Ja que per motius de seguretat enguany no es pot dur a terme el Camp de treball local com l’estiu passat. Des del consistori s’ha volgut donar un espai d’oci pels joves d’aquesta franja d’edat.

Els tallers tenen una capacitat per 10 persones i es fan seguint tots els protocols de seguretat recomanats. No es volia que quedés cap franja de joves sense alguna activitat d’estiu.

El taller de dimecres és un taller de rap i té una durada de 4 dies. Durant el mes de juliol se’n faran de cuina, de mascaretes, de maquillatge, de grafitis, de customitzar una samarreta i organitzar un esdeveniment.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP