Empresariat Cerdanya ha fet un balanç positiu de la primera edició del Welcome Summer, que ha tingut lloc aquest cap de setmana a tota la comarca. Un total de 115 empreses de diferents sectors s'han adherit a aquesta nova campanya, que el que ha volgut és donar el tret de sortida a l'estiu i llançar el missatge que Cerdanya està a punt per a rebre visitants, després de la crisi sanitària.
El reclam han estat els descomptes d'entre 3 i 12 euros que han tingut els clients en fer una reserva hotelera, anar a menjar en un restaurant o fer una activitat com una sortida a cavall, una ruta en bici elèctrica, un tasten el globus o pujar al Niu amb el telecabina de la Molina. La majoria, però, han preferit destinar aquests diners a les urnes solidàries del Welcome Summer, que serviran per fer un donatiu a la fundació Hospital de Puigcerdà i la Fundació Pública de Serveis Sant Roc de Bellver.

La iniciativa també ha comptat amb un programa cultural, amb conferències sobre el llibre del Pirineu, un concert de jazz a la plaça Santa Maria de Puigcerdà o tastet de productes locals al mercat d'Alp. Els organitzadors valoren la bona acollida que també han tingut i la importància de recuperar els actes culturals després de la crisi de la covid-19.

Pel que fa al total recaptat, encara no s'ha donat a conèixer la xifra final, ja que les urnes solidàries es mantindran uns dies més als establiments adherits.
Des d'Empresariat Cerdanya també han valorat el fet que més d'un centenar d'empreses s'hagin agrupat per tirar endavant aquesta iniciativa la qual no es descarta que pugui tenir noves edicions.

Parlen al vídeo: FRANCESC ARMENGOL, PRESIDENT EMPRESARIAT CERDANYA