Aquest dilluns ha reobert la piscina municipal de la Seu d'Urgell. D'acord amb les mesures de seguretat per evitar contagis per la covid-19, l'aforament està limitat a 160 persones. S'han habilitat parcel·les per garantir la distància física fora de l'aigua. Es poden utilitzar els vestidors, però no les dutxes dels vestidors. Entre els usuaris hi ha els infants de casals d'estiu i campus. Per als grups de lleure, s'han establert dues franges horàries amb un màxim de 55 nens i nenes per torn.

Una de les poques activitats que ha mantingut aquest campus a causa del coronavirus és precisament la piscina.

L'horari d’obertura és de 10 del matí a vuit del vespre. Es permeten els abonaments de deu dies, i han quedat eliminats els abonaments de temporada. Es mantenen els mateixos imports que en els darrers estius. A més, una vegada s’ha sortit del recinte seguint el circuit establert, s'ha d'adquirir una nova entrada per tornar a accedir.

Parlen al vídeo: XAVIER PADIAL, RESPONSABLE FUTBOL ACADEMY