Aquest diumenge al migdia s'ha inaugurat el nou edifici de l'ajuntament de Bassella, ubicat al nucli d'Ogern. A l'acte, hi han assistit el president de la generalitat Quim Torra, l'alcaldessa del municipi, Cristina Barbens, el vicepresident de la Diputació de Lleida, Jordi Latorre. I alcaldes de l'Alt Urgell, la Noguera i el Solsonès. La inversió a la nova casa consistorial ha estat d'uns 500.000 euros. L'edifici d’una sola planta consta de 300 metres quadrats. L’immoble estava operatiu feia setmanes, però no s’havia inaugurat a causa del confinament.

El president ha fet referència a la sentència del tribunal Constitucional sobre l'estatut, de la qual aquest diumenge s’han complert deu anys.

En la inauguració, també s'ha descobert una escultura inspirada en la recuperació del municipi. L'obra titulada El ressorgir d'un poble, és del veí d'Altés Enric Escolies.

Parlen al vídeo: CRISTINA BARBENS, ALCALDESSA DE BASSELLA - QUIM TORRA, PRESIDENT DE LA GENERALITAT DE CATALUNYA