Aquest dilluns al matí s'ha presentat una campanya per promoure l'Alt Urgell i afavorir el turisme de proximitat. La campanya realça la comarca a través d’un vídeo promocional. També per mitjà d'onze fragments audiovisuals que s'aniran publicant a les xarxes socials on es posa accent al patrimoni romànic, activitats a la natura entre les quals els esports d’aventura.

El fil conductor de la campanya és una família que descobreix la comarca i que cada experiència la captura amb una selfie. Pel que paral·lelament, s'ha creat un concurs a través de les xarxes socials. Per participar-hi només caldrà fer-se una selfie en família amb l'experiència preferida i publicar-la amb l'etiqueta #seufie.

Amb la campanya, l'Alt Urgell busca reactivar el sector turístic després del confinament.

Totes les activitats que es mostren a la campanya es poden practicar durant tot l'any a excepció de l'esquí de fons.

Parlen al vídeo: JORDI FÀBREGA, ALCALDE DE LA SEU D'URGELL - FRANCESC VIAPLANA, VICEALCALDE DE LA SEU D'URGELL