El nombre de casos de covid-19 detectats a l'Hospital de Cerdanya continua sent 51, una xifra que no ha augmentat en les últimes setmanes. Sí que hi han hagut diversos pacients sospitosos de tenir el virus que, seguint el protocol, han estat aïllats a planta a l'espera de resultats. Aquest mateix dijous eren tres els casos sospitosos que finalment han donat negatiu.
Així, doncs, des de l'inici de la pandèmia el centre sanitari transfronterer ha detectat 51 positius, dels quals 38 han requerit ingrés al centre, s'han donat 33 altes a domicili i s'han realitzat 6 trasllats a altres hospitals. Només hi ha hagut una mort confirmada per coronavirus.
Caldrà veure si aquestes xifres es mantenen amb l'arribada del turisme i dels segons residents que ja han pogut tornar a la comarca.
En xifres globals, a la Regió Sanitària de l'Alt Pirineu i l'Aran s'han comptabilitzat 467 casos positius acumulats des de l'inici de la pandèmia. També es manté, des del 18 d'abril la xifra de 30 morts, 13 en hospitals, 7 en residències geriàtriques, 2 al seu domicili i 8 més no classificats. A les residències de gent gran s'han registrat 85 positius.