Tot i patir alguns endarreriments a causa del temporal glòria i el coronavirus, el projecte Camina Pirineus va avançant. Pràcticament estan definits tots els camins del projecte, i ara s'està duent a terme l'arranjament i la senyalització.

Pel que fa als terminis, s'ha ampliat un any el període d’execució, fins a finals de l'any 2021 a conseqüència de la pandèmia de la Covid-19.

El cost del projecte és de dos milions cent mil euros, i finançat pel fons FEDER, Ajuntaments de l'Alt Urgell, la Diputació de Lleida i el Consell Comarcal. Camina Pirineus és una eina eco turística per a la comarca que té la missió de recuperar el patrimoni amb la realització del catàleg de camins. Una fórmula per posar en contacte directe amb el patrimoni natural i cultural d'una forma sostenible. El catàleg de camins públics de l'Alt Urgell contempla tant camins rodats com camins no aptes per a la circulació motoritzada.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, VICEPRESIDENT DEL CONSELL COMARCAL