Finalment, un dels grans atractius turístics del Pallars Jussà inicia temporada el dissabte 4 de juliol. El Tren dels Llacs engega motors més de 2 mesos després de la data prevista d’inici a causa de la pandèmia de la Covid-19. Una notícia ben rebuda a La Pobla de Segur, ja que assegura un flux de visitants força continuat els dissabtes.

Restauració, productors agroalimentaris i espais museístics esperen que l’arribada de turisme els repercuteixi als seus negocis. Sobretot notarà el pas de turisme La Pobla de Segur i Salàs de Pallars.

L’aforament del tren es preveu que sigui d’unes 280 persones per viatge. I que la temporada s’allargui fins el 31 d’octubre. 13 circulacions es faran amb el tren històric i 2 amb el panoràmic. Actualment les reserves pel mes de setembre són força elevades, més que pel juliol i l’agost.

Parlen al vídeo: JOSEP MARIA TIRBIÓ, REGIDOR PROMOCIÓ ECONÒMICA LA POBLA DE SEGUR