La Fibra òptica al nucli de Coll de Nargó serà una realitat al mes de juliol. A hores d'ara s'està duent a terme la instal•lació del cablejat. El cost de l'actuació és de 30.000 euros, i està cofinançat pel fons FEDER a través del projecte impulsa energia en un 50%. La diputació de Lleida aporta un 25%, i la resta de l'import va a càrrec de l'ajuntament nargoní.

També hi ha la voluntat que la resta de pobles del municipi disposin de fibra. Pel que s'ha presentat una sol•licitud del projecte al Pla únic d'obres i serveis de Catalunya.

En el cas dels altres nuclis la cobertura del senyal seria sense fils.

Fins ara, els edificis municipals disposen de connexió a internet gratuïta, tot que de moment la velocitat està molt limitada. Una situació que sembla que canviarà en les pròximes setmanes amb la posada en marxa de la fibra òptica.

Parlen al vídeo: MARTÍ RIERA, ALCALDE COLL DE NARGÓ