El Consell Comarcal de Cerdanya prepara una jornada per als joves que estan buscant feina anomenada 'Era Jove'. Serà una trobada que tindrà lloc el dilluns 6 de juliol de 18 a 20.30h al pati de l'ens cerdà, situat a la plaça del Rec de Puigcerdà.
La iniciativa ha nascut amb la voluntat de donar resposta a molts nois i noies que, després del confinament, s'han trobat sense saber ben bé cap a on orientar la seva vida laboral. El perfil d'aquests joves que recentment han acudit a la referent d'ocupació de l'ens cerdà és un perfil amb formació de grau superior o universitari.
Durant la jornada, les tècniques del consell comarcal donaran a conèixer als participants les possibilitats laborals que poden aconseguir a la comarca, ja sigui en l'àmbit de la restauració, el comerç, el turisme o d'altres, així com els passos a seguir si volen engegar un negoci per al seu compte. També hi haurà un espai per al testimoni de joves emprenedors, a més d'una persona que s'encarregarà de dinamitzar activitats per tal d'intercanviar coneixements i crear sinergies. Així, doncs, serà una oportunitat per compartir experiències i fer xarxa amb altres joves cerdans.
En acabar hi haurà música i pica-pica, tot en un ambient distès. Per participar-hi, cal inscriure's prèviament.
Recordem que des de l'àrea d'Ocupació del Consell Comarcal s'organitza cada any una jornada on es troben els que busquen feina amb empreses que cerquen personal. Aquest cop, però, serà una trobada pensava especialment per als joves.