El Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida ha llançat la campanya de promoció turística del Pirineu i les Terres de Lleida per aquest estiu amb el lema 'Ara Lleida, tant i tan a prop'. Amb la campanya es busca reactivar el sector turístic de la demarcació després dels efectes que ha causat la crisi de la COVID-19. Per això, posen l'accent a potenciar el turisme de proximitat.

En aquest sentit, el president de la Diputació Lleida, Joan Talarn, ha convidat a descobrir la demarcació i a gaudir del patrimoni natural i cultural.

La campanya compta amb cinc personalitats lleidatanes el campió del món de Moto 2, Àlex Márquez; l'atleta i excampiona del món d'ultrafons, Núria Picas; el productor audiovisual Tatxo Benet, la mànager digital i youtuber Belena Gaynor i el xef Joel Castanyé. Tots ells són els protagonistes de les diferents càpsules audiovisuals locutades per Txe Arana amb el missatge 'Lleida, l'altra manera de viure!'.

Parlen al vídeo: ROSA PUJOL, VICEPRESIDENTA DEL PATRONAT DE TURISME - JOAN TALARN, PRESIDENT DE LA DIPUTACIÓ