Vetlla de Sant Joan i nit de falles a molts pobles pirinencs. Una festa declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat per la UNESCO però que enguany no es podrà celebrar com a tal. El sentiment fallaire però no deixa apagar la flama i s’han buscat alternatives per mantenir viva la tradició. És el cas de Vilaller que durant el dia d’avui ha repartit a totes les cases del poble un record.

Veïns i veïnes han rebut el detall amb una barreja d’il·lusió i tristesa. Però contents de poder celebrar, ni que sigui diferent, un dia tan assenyalat per ells.

La Comissió de festes i la brigada municipal durant aquests dies han muntat les 300 falles i lots que s’han repartit. I des del consistori es demana als veïns i veïnes que es facin fotografies per fer un collage de Sant Joan.

Parlen al vídeo: MARIA JOSÉ ERTA, ALCALDESSA DE VILALLER - JOSE LUIS PORTÉ, VEÍ VILALLER - FINA BARÓ, VEÏNA VILALLER