Aquest dimarts al migdia ha obert la piscina municipal de Tremp. Tot i que no inicia pas una temporada d’estiu normal a causa de la crisi sanitària provocada per la Covid-19. L’equipament obre amb totes les mesures de seguretat requerides com distanciament interpersonal, neteja i desinfecció de les instal·lacions, i no es podrà accedir als vestidors, dutxes ni utilitzar fonts d'aigua. Això sí, el consistori tenia clar que volia que la piscina donés servei aquest estiu.

Per garantir les distàncies de seguretat, s’ha reduït l’aforament de la piscina a 90 persones i no es vendrà abonaments, tot i que les persones que encara en disposin de la temporada anterior el poden acabar.
I de moment obre sense servei de bar a l’espera de resoldre la concessió.

En vista dels protocols i mesures a seguir, el consistori ha decidit cobrir les places amb personal propi, molts d’ells de la mateixa regidoria d’esports.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP