La tardor del 2014 la fundació Adis va iniciar una campanya de recollida de taps de plàstic per adquirir una cadira a en Pol, un nen de Puigcerdà amb mobilitat reduïda. Van ser molts els veïns i veïnes de tota la comarca que van participar a la iniciativa. També comerços, escoles i establiments que van posar un punt de recollida a les seves instal·lacions.
La campanya va servir per aconseguir fons per adquirir la cadira. Més tard, la recollida va seguir per poder comprar també un bipedestador, que permetés a l'infant posar-se de peu amb suport.
Malauradament, fa uns mesos el Pol va morir. Com que la compra del bipedestador es va endarrerir per raons mèdiques, la família del nen ha decidit cedir els diners recollits a la fundació Adis. Concretament, al projecte Boomerang, que permet a nens i nenes amb diversitat funcional rebre sessions de logopèdia, fisioteràpia o psicomotricitat. Un projecte el qual era usuari el seu fill.
A través de les xarxes socials, la fundació Adis ha volgut agrair aquest gest a la família.