El Museu nacional d’Art de Catalunya ha acollit aquest dilluns la presentació de l’edició d’enguany del Dansàneu. Una vint-i-novena edició que s’ha traslladat del 23 al 30 d’agost i que s’ha adequat a la crisi sanitària que s’està vivint amb més espais a l’aire lliure. Un exemple n’és l’acte que tindrà l’escriptor Jordi Lara com a protagonista.

Les Planes de Son també s’han convertit en un dels escenaris habituals del Dansàneu, enguany amb diferents propostes, entre elles una que promou el circ i la música pirinenca.

La residència de gent gran d’Esterri d’Àneu també serà escenari, com ja és tradició, d’un dels espectacles el dissabte al migdia. Hi haurà un cicle de cinema etnogràfic de la mà de l’Ecomuseu de les Valls d’Àneu. La inauguració del festival anirà a càrrec del ballarí Roberto Olivan i la cloenda del festival serà un espectacle de la Júlia Farrero en homenatge a les falles.

Parlen al vídeo: RUT MARTÍNEZ, DIRECTORA DANSÀNEU