El Tren Groc ha reprès aquest dissabte la seva activitat, després de mesos de treballs de manteniment. Per primer cop, els bitllets d'aquest emblemàtic tren que connecta la Tor de Querol amb Vilafranca del Conflent es podran comprar per internet. Per aquesta ocasió, la SNCF ha anunciat una promoció de 5 euros per trajecte, si s'adquireix el bitllet a través del seu portal web. La companyia també ha informat que hi haurà deu circulacions al dia durant els mesos d'estiu.
Cada tren compta amb 80 places, la majoria interiors tot i que hi ha un vagó és descobert per poder gaudir de l'entorn.
El Tren Groc és un dels símbols de l'Alta Cerdanya i un dels seus reclams turístics, sobretot durant els mesos de més calor de l'any.
Recordem que, des de fa anys, el Comitè d'Usuaris del Tren Groc reclama a l’estat francès una inversió de 150 milions d’euros per tal de millorar la línia i assegurar-ne la seva continuïtat.