Amb l’estat d’alarma i el confinament, el petit comerç, igual que la resta, va haver d’abaixar persianes. Ara, des de fa unes setmanes han tornat a la feina, però cada botiga s’ha hagut d’adaptar per garantir la seguretat del comerciant i del client. Al tractar-se d’espais petits s’ha de controlar aforament, s’ha d’evitar el contacte del client amb el producte i implementar les mesures higièniques.

Malgrat tot l’afegit a la seva feina diària, estan satisfets amb la resposta dels veïns i veïnes, que no dubtat en acostar-se al comerç local. Ara també esperen que el turisme ajudi a refer l’economia.

Les botigues de comestibles sí que han mantingut obert durant tot el confinament i la resta de comerços han innovat amb altres maneres de venda, a domicili i promovent la compra en línia.

Parlen al vídeo: MAITE RAMONEDA, PRESIDENTA COMERÇ ASSOCIAT DE TREMP