La Biblioteca Comtat de Cerdanya de Puigcerdà preveu recuperar aquest estiu les seves activitats habituals. Una de les principals serà el Bibliollac, que començarà l'1 de juliol. El parc Shierbeck tornarà a ser un espai de lectura a la fresca, on trobar diaris, revistes, llibres o contes. Es tracta d'un servei gratuït que sempre té molt bona acollida, arribant als 4000 usuaris durant els mesos de juliol i agost. D'aquests, el 46,5% usuaris fan ús de les instal·lacions al juliol i la resta, el 53,5%, a l’agost. Pel que fa a les edats, el 42% dels usuaris acostumen a ser infants i el 58% adults.
Justament a la zona del Bibliollac és on s'han programat dues activitats adreçades al públic infantil. Es tracta de conta contes i altres espectacles, que es faran els dies 10 i 24 de juliol i 7 i 21 d'agost a dos quarts de dotze del matí.
Amb aquestes activitats d'estiu, la biblioteca vol retornar poc a poc a la normalitat. Recordem que va ser la primera de Catalunya en obrir, ho va fer el passat 12 de maig.