El grup municipal de Compromís per Tremp demana que les proves d’accés a la universitat que enguany es realitzen a l’institut de Tremp per primera vegada per la situació de crisi sanitària per la Covid-19, es mantinguin de forma fixa en aquest centre per evitar el desplaçament dels alumnes a altres indrets com Lleida i la Seu d’Urgell.

Aquesta demana s’ha fet arribar al Departament d'Educació i a la Secretaria d'Universitats. Romero remarca que aquestes mateixes raons van fer fa uns anys que la Seu d’Urgell es convertís en subseu per realitzar les proves.

Tremp aglutinarà enguany tots els estudiants que es presenten a les proves d’accés a la universitat dels Pallars. Les proves es realitzaran del 7 al 10 de juliol. Precisament per evitar aglomeracions d’alumnat enguany s’allarguen un dia més.

Parlen al vídeo: SÍLVIA ROMERO, PORTAVEU DE COMPROMÍS PER TREMP