L'ajuntament de Bellver de Cerdanya preveu encarregar diferents actuacions de manteniment de l'espai públic a empreses i treballadors del municipi, per tal de donar-los un cop de mà després de la pandèmia del coronavirus. Tot i que el consistori encara no ha definit amb exactitud quins treballs seran i el cost que tindran, de moment ja ha decidit que les empreses locals s'encarreguin de fer les obres de millora a la plaça major d'Olià, al terme municipal de Bellver, i de construir nous nínxols al cementiri de Talló.

Des de l'ajuntament han explicat que durant aquests mesos han intentat ajudar als veïns i veïnes, ja sigui amb el repartiment de material de protecció com amb demandes concretes de la població.

A banda, l'ajuntament va suspendre en un inici les quotes de la llar d'infants municipal i de la residència de gent gran, a més de permetre ampliar les terrasses dels bars i restaurants sense cap cost.

Parlen al vídeo: ANDREU FALOMÍ, TINENT D'ALCALDE BELLVER CERDANYA