L’Ajuntament de Tremp, des de l’inici del confinament va posar en marxa un sistema d’atenció per cita prèvia per tràmits que només es podien fer presencials. Però ara ha anat més enllà i ja té establert un sistema via web on es pot demanar dia i hora per fer els tràmits. A més, per evitar el moviment per l’edifici, s’ha instal·lat a la sala de plens l’atenció.

Des del consistori es vol mantenir aquesta formula d’atenció de forma permanent, ja que considera que millora l’atenció ciutadana.

Tot i que es recomana que els ciutadans que disposin de certificat digital continuin fent els seus tràmits directament entrant a la seu electrònica de l’Ajuntament. També L’Ajuntament de Tremp emet certificats digitals CATCERT de persones físiques, per aquells ciutadans que vulguin fer tràmits telemàtics.

Parlen al vídeo: MARIA PILAR CASES, ALCALDESSA DE TREMP